fpBill_0006_DJ Izzy datter hos Jacob Nielsen

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0011_Østerbygaard

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0012_VJ Rudy 14785-2991 from Nels Poulsen_Mern_Scenic1

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0013_VJ Ramses daughter no 52354-1691 from André van Werdenburg_Rødding - scenic2

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0000_P1070093

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0001_Jerseygruppe på afstand

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0002_Jersey 1

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0003_DJ Zuma daughter no 45007-5039 from IS Ravninggaard_Ribe - scenic1

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0004_DJ Prima 104127-0420 fra Torben H Jørgensen_Vandel - stemning

Go for danish jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0005_DJ May

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0007_DJ Hulk daughter no 52324-1662 from André van Werdenburg_Rødding - scenic

Go for Danish Jersey

Reach higher

Go Further

fpBill_0008_DJ Hulk daughter no 45007-5145 from IS Ravninggaard_Ribe - scenic

Go for Danish Jersey

Reach Higher

Go Further

fpBill_0009_Billede til folder

Go for Danish Jersey

Reach Higher

Go Further

fpBill_0010_8. 27042-01762 Hagenbjerg Impuls Kayla

Go for Danish Jersey

Reach Higher

Go Further

PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi visse informationer, som kan henføres til dig via cookies.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil eller selv indtaster informationerne behandles f.eks.: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og eventuelt betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af brugerprofil, brug af formularer eller ved køb.

 

SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og markedsføre vores ydelser overfor dig, også når du forlader vores website.

 

PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

I cookie oversigten er det angivet, hvor lang levetid den enkelte cookie har.

 

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment, m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter der er tale om i cookie oversigten. Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering og statistik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke dertil.

 

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: dje@djexport.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

UDGIVER OG DATAANSVARLIG
Websitet djexport.dk udbydes og drives af:

Dansk Jersey Export
Runebakken 93
6500 Vojens

Cvr: 87154610
Tlf: 20490061
E-mail: dje@djexport.dk

Danish Jersey Export